ONZE
EXPERTISES

Geen enkel project of vastgoed vraagstuk is hetzelfde, het vraagt telkens weer om een unieke aanpak én specifieke kennis. I&S Vastgoed heeft dankzij een jarenlange ervaring in de vastgoedsector mogen werken aan zeer uiteenlopende projecten. Van verhuur en verkoop tot projectontwikkeling en van herhuisvesting tot advisering bij beleggingsaan-/verkoop.

Voor ons is geen enkel project te groot óf te klein, elk project of vraagstuk wordt met dezelfde persoonlijke benadering en oog voor detail behandeld. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op of lees verder voor meer informatie over specifieke projecten waar we u mee van dienst zouden kunnen zijn.

I&S houdt zich bezig met o.a.

 • Aankoop bouwgrond
 • Aankoop van herontwikkelingslocaties
 • Aankoop en beheer van beleggingsobjecten
 • (Her)ontwikkeling van nieuw of bestaand vastgoed
 • (Her)onderhandelingen van huurovereenkomsten
 • Advisering bij (her)huisvesting
 • Uitvoering van massastudies t.b.v. nieuwe ontwikkelingen
 • Bijzondere bedrijfssituaties


ADVIES

Advisering is een breed begrip in het vastgoed en kan zeer uiteenlopend zijn. Gaat het bijvoorbeeld om de heronderhandeling van een huurovereenkomst of om het onderzoeken van ontwikkelingsmogelijkheden van een stuk grond of een verouderd pand. Allemaal vastgoed gerelateerd, maar het vraagt wel om een unieke aanpak en de juiste kennis.

Voor de beste aanpak is kennis van diverse disciplines en een sterk netwerk van belang, aspecten die I&S Vastgoed kan bieden. Wij kunnen u assisteren en adviseren bij onder andere:

 • Marktonderzoek
 • Onderzoek naar ontwikkelmogelijkheden
 • Ruimtelijke en massastudies
 • Assisteren bij herhuisvesting
 • Aan- en verhuur (of koop)
 • Bijzondere bedrijfssituaties

Zo zijn er uiteraard nog diverse andere vraagstukken die voor kunnen komen. Vraagt uw vastgoed om advies of onderzoek naar meer kansen en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om uw vraagstuk inhoudelijk te bespreken.

Bekijk onze adviesopdrachten

  "Maak gebruik van onze brede kennis en jarenlange ervaring voor uw vastgoed vraagstuk"/

  VASTGOED
  BELEGGINGEN

  I&S Vastgoed beschikt over een extensieve kennis van de vastgoed beleggingsmarkt dankzij een jarenlange ervaring als beleggingsmakelaar, middels beleggingen en beheer van vastgoed voor derden evenals voor eigen portefeuille. Uitgangspunt van onze eigen beleggingen is dat er waardevermeerdering gemaakt kan worden door het verbeteren van de kwaliteit of door bijvoorbeeld de mogelijkheid een herontwikkelingstraject uit te kunnen voeren.

  Wij maken gebruik van de nieuwste software en methoden om rendementsberekeningen te maken, het uitvoeren van het dagelijks beheer en het maken van algemene analyses.

  Onze benadering is dat een vastgoedbelegging meerdere strategieën kan hebben. In de eerste plaats is het directe rendement van belang, maar ook de perspectieven en mogelijkheden die de plek of het pand biedt naast het directe rendement. Zijn er ontwikkelmogelijkheden? Welke investeringen zijn er noodzakelijk en hoe is er in te spelen op actuele en toekomstige wet- en regelgeving.

  Bekijk onze beleggingen

   "In elke ontwikkeling zoeken we de verbinding met de omgeving en de juiste balans tussen rendement, de menselijke maat en maatschappelijke verwevenheid"/


   ONTWIKKELINGEN

   Het ontwikkelen van vastgoed vraagt bij elke locatie om een unieke aanpak , brede kennis en een goed gevulde ’toolbox’ aan kennis. Wij kunnen dat bieden door de jarenlange ervaring in diverse disciplines van het vastgoed én een sterk netwerk aan specifieke professionals met extensieve kennis van bijvoorbeeld juridische processen of financiële processen.

   I&S Vastgoed ontwikkelt vastgoed op opmerkelijke locaties en plekken met een uitdaging. Daarbij verliezen we de menselijke maat niet uit het oog en is het belangrijk om ook te kijken naar factoren die niet direct in een rekenmodel te vangen zijn, maar wel waarde toevoegen aan een project. Dat is onze kracht, verder kijken dan het rendement, kijken naar de moeilijk meetbare waarde om op die manier niet alleen een nog beter renderend project te maken, maar ook om een project te realiseren dat een toevoeging is op de omgeving waar het zich in bevindt.

   Bekijk onze projecten

    Benieuwd geworden naar onze diensten en naar welke oplossing of rendement er voor uw vastgoed is? Stuur ons een bericht en we nemen contact met u op.

     Liever direct contact of een moeilijke omschrijving die niet in een kort bericht past? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail ons direct.

     I&S VASTGOED

     Vanenburgerallee 4 A
     3882 RH Putten
     +31 (0)88 0005999
     info@iensvastgoed.nl

     : linkedin.com/company/iensvastgoed

     Op zoek naar I&S Sporthorses?

     Klik dan hier!