BIJZONDERE
BEDRIJFSSITUATIES

In veel gevallen is vastgoed een belangrijk onderdeel van elke bedrijfsstrategie, het vormt daarmee een significant onderdeel op de balans. In economisch goede tijden is het vastgoed een positieve post, maar in moeilijkere tijden kan dit veranderen. Het is daarom belangrijk op elk moment de prestaties van het vastgoed en het bedrag dat het op de balans vertegenwoordigd goed in de gaten te houden.

I&S Vastgoed heeft op dit vlak een grote mate aan kennis opgebouwd en diverse bedrijven en particuliere eigenaren geholpen met het maximaliseren van de prestaties van het vastgoed. Dit kan door middel van het begeleiden van de verkoop van vastgoed, het voeren van een actief beheer of het doorrekenen van alternatieve scenario’s. Belangrijk aspect is altijd het behalen van het beste resultaat in de dan geldende marktomstandigheden.

Dankzij ons grote netwerk, kennis en kunde van diverse disciplines in het vastgoed maken wij het mogelijk om snel te schakelen en daarmee op een efficiënte wijze te werk te gaan. Uw belang, resultaat en discrete behandeling staan daarin voorop.

« Terug naar expertises

  "In economisch goede tijden vergt vastgoed relatief weinig zorg, in mindere tijden is een actief beleid van groot belang."/

  Benieuwd geworden naar onze diensten en naar welke oplossing of rendement er voor uw vastgoed is? Stuur ons een bericht en we nemen contact met u op.

   Liever direct contact of een moeilijke omschrijving die niet in een kort bericht past? Neem dan telefonisch contact met ons op of mail ons direct.

   I&S VASTGOED

   Vanenburgerallee 4 A
   3882 RH Putten
   +31 (0)88 0005999
   info@iensvastgoed.nl

   : linkedin.com/company/iensvastgoed

   Op zoek naar I&S Sporthorses?

   Klik dan hier!